Nyt soi: "Break a Road" - Miyano Mamoru

 

DESUdesu

 

Joo, eli olin viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa Desuconissa Eyelessin, Hantin ja Yukin kanssa. Tapahtuma järjestettiin Lahdessa, Sibeliustalolla. Lauantaina Eyeless pukeutui oman sarjakuvansa Shaula hahmoksi ja Hant oman sarjakuvansa Garo nimiseksi hahmoksi. Päivä oli aikas pilvinen ja iltapäivällä alkoi satamaan juuri kun meidän piti lähteä syömään( olin raahannut Yukin mukanani seuraamaan Kazuya Minekura -luentoa, ja Eyeless ja Hantkin hipsivät myöhemmin paikalle - ja kaikkien mahat murisi D: ). Ei se sade sentään kovin pitkään kestänyt, vain sen verran että me kerettiin kävellä con -paikalta hotellille. :'D Lauantai ilta meni omaa cosplay asuani viimeistellessä, ja telkkaria katsoessa. Lisäksi mässättiin nelistään karkeilla, kekseillä ja muilla herkuilla.

<- Lauantain fiilikset sateen jälkeen( Lulz, FAIL umbrella ). Ostin Mukuro viuhkan, joten tuli myös himo piirtää jotain fanarttia hänestä, tällä kertaa kimonopukeinen TYL! -versio. :3 ( Mukuron vasen käsi siis ei ole hihassa, ja pitelee sateenvarjoa, idea viuhkan chibi kuvasta, jossa vasen käsi roikkuu rennosti kimonon vyöhön nojaten ).  Suhersin aika nopeasti, joten kuvan laatu sattuu silmiin jo nyt. .____.

Sunnuntai aamuna cosplay päälle ja menoksi! Yuki ei enää sunnuntaina Desuconiin lähtenyt, joten pyörimme siellä kolmestaan klo 12 asti, jolloin lähdin miittaamaan Katekyou Hitman Reborn! cossiryhmää. Ryhmässä oli mukana kaksi suomalaista foorumia, Namimori Jr.( Millefiore ) ja Organization X( Varia ja Vongola ), ja photoshootistamme tuli aikas upea! : D Pidimme photoshootin lisäksi piknikin, pelasimme Aikapommia( joka sitten uudelleen nimettiin Ananaspommiksi kerta pelasimme ananaksella ), Yu-Gi-Oh! -korttipeliä, ja muutama kaivoi Nintendo DS't esille ja battletti Pokémoneilla.
Itse olin pukeutunut Millefiore perheelle työskenteleväksi Cervello organisaation jäseneksi. ( Kuva alla ) Takin vetoketjusta tuli valkoinen, kun harmaata ei löytynyt ja musta olisi hyppinyt silmille turhan näkyvästi muuten valkeasta asusta. Ai niin, ensimmäinen kerta kun käytin ihomaalia! Käsissä se ei juurikaan pysynyt, ja pystyssä olevan kauluksen kanssa yritin olla varovainen, mutta silti se vähän värjäytyi. :'(

Desusta jäi ihan hyviä muistoja, mitä nyt Sibeliustalo oli ihmeen ruma ja tehdasmainen sisältä, tai lähinnä se aula ja sen tiiliseinä. Muuten salit( Kuusi, Koivu, Pihlaja, jne. ) olivat peruskunnossa, modernin ja siistin näköisiä. Sunnuntain yksi parhaista kohokohdista oli se, kun sain ostettua toiseksi viimeisen jäljellä olevista Yu-Gi-Oh! figuureista, ja sain lempihahmoni, Yami no Bakuran! <3 Edellisenä iltana olin hullun kateellinen Eyelessille ja Hantille heidän YGO! figuistaan, mutta sunnuntaina asia korjaantui, ja sain vielä Ryounkin Yami Bakuralle kaveriksi. Tässäpä kuvia Yami no Bakurasta( vas ) ja Ryou Bakurasta( oik ). : D Huomatkaa Bakuran jalustassa oleva Millenium-kehä/Sennen Ringu ja Ryoun jalustan pöytäroolipeleissä käytettävät monisivuiset nopat!

Mirun Desu-raportti ohi!  ^__^