Nyt soi"Aki Iro no Aria( Version de l'apprivoiser)" - Ami Koshimizu

Tietsikka hypetystä
Eli väitetään, että Acerin ja HP'n koneiden käyttäjillä on jonkinlainen sota käynnissä siitä, kun toisen kone on auttamattomasti huonompi kuin se jota itse käyttää. Jaa-a. Oo~ olen onnellinen, kun sain uuden koneen, mutta kun eilen käytin sitä, ja olin jättänyt wanhan koneenkin päälle, se wanhus rupesi pitämään ihan outoa ääntä! You know, siitä on levy-asema rikki, akku otettu irti, ja se sekoilee muutenkin, sitten vielä arkkivihollinen ilmestyy samaan huoneeseen. Ja ignooraa sen sotahuudon täydellisesti, uusi kone ei pidä minkäänlaista ääntä/surinaa!

Keksin mitä cosplayaan syksyn Traconissa: Android 18 DragonBall Z'sta! Androidit on aina muutenkin ollu miun suosikkeja siitä sarjasta, joten miksei? :3
Lollero tuherrus
Pitää vielä etsiä kultaiset renkaat korviin, etsiä sopivat kengät, muokata peruukki ja ommella asu kokoon( kankaat löytyy jo ).

Btw DeviantArt'iinkin näitä kuvia on jossain vaiheessa tulossa, mutta tässä pari kuvaa Joensuu/Iisalmi photoshootista:

Gin Ichimaru
Sarja: Bleach, Hahmo: Gin Ichimaru, Kuvaaja: Ginger-I

Tämä asu vähän failaa, kun en ole tarpeeksi laiha tai kalpea Giniksi, ja asu on tehty yli vuosi sitten kiireessä. x'D
Photoshootissa tuli kumminkin pari kelvollista kuvaa tästäkin tekeleestä. Miekka näkyy tässä kuvassa outona räpellyksenä polven kohdalla!

Daemon Spade
Sarja: Kateikyoushi Hitman Reborn! // KHR!, Hahmo: Daemon Spade, Kuvaaja: Ginger-I

Köh pientä muokkausta tuossa viimeisessä, mutta kun Spade nähdään ensimmäisen kerran animessa, hän on jo kuollut/kummitus. En tiedä näkyykö, mutta kädestäni löytyy taskukello, kultainen sellainen, joka jokaisella Ensimmäisen Vongolan perheenjäsenellä oli. Taivas taustaksi sen takia, koska Ensimmäistä Vongolaa, Giottoa, verrattiin usein taivaaseen, ja vaikka Spade pettikin Giotton ja muun perheen, hän silti säilytti taskukellon muistona.