Nyt soi: "The Coconut Song"

 

Argh, luulin jo päässeeni ainakin osittain kauniiden poikien fanituksen yli, mutta ei, taas se iski uudelleen. :___:'
Nyt sen laukaisi aina niin ihana Katekyou Hitman Reborn!, jossa tietysti näitä näköaistia hyväileviä miehen alkuja on todella paljon. Luvun alkukuvassa Mukuro(keskellä) poseeraa 'jenginsä' kanssa:

Aika raju koulupuku, jos minulta kysytään, tuskin tuollainen tuunaus menisi jokaisessa japanilaisessa opinahjossa läpi.. x'D
(On muuten kökkö enkku käännös tuossa boxissa, ignooratkaa se plz. Ja lol Chikusa tuolla vasemmalla on kyllä tunnettu vähäsanaisuudestaan ja piittaamattomuudestaan, mutta olisi ollut kiva jos hänen koko naamansa olisi näkynyt.... .__. )

Sitten luvussa näkyy nykyhetken Giglionero Perhe, jota aiemmin on nähty vain Ten Years Later/TYL! arcissa. Tykkäsin kyllä enemmän Gamman sliipatusta tukasta, ja hän oli 10 vuotta vanhempi TYL! tarinassa:

Sellaista~ Viimeisessä kuvassa jopa melkein aina niin rauhallinen Gamma hermostuu, kun vihollinen ilmestyy mitään ilmoittamatta etupihalle.

Sitten, toinen Millefiore perheen pomoista, Byakuran(oik), ja hänen luotettavat(?) alamaisensa, The Real 6 Funeral Wreaths(/Kuusi 'Oikeaa' Hautaseppelettä, jäsenet kun on nimetty kukkien mukaan. Vasemmalta oikealle: Zakuro, Torikabuto, Daisy, Kikyou ja Bluebell).

Kikyou kuuluu lemppareihini, eli yhteensä tämä luku/chapteri taisi saada aikaan ainakin 3 'Fangirl'-maista hetkeä. :'D

Onko kellekään muulle tullu Awwww/"Iihana!!1!"/Hype-hype tunnetta tällä viikolla?

Ai niin, Kookospähkinä laulu soi päässä koko loppupäivän kiitos Filosofian Akatemian esiintyjälle, joka piti koulussa aivan mahtavan luennon, kiitti L. Järvilehto!! ;D