Nyt soi: "Homo Sapiens Rhapsody" - Tomokazu Sugita

 

Mikä muutossa ärsyttää:
Ei piirtistä
Juu, piirtopöytä tosiaan jäi kotiin, kynän kyllä muistin ottaa mukaan. Eikä uudessa koneessa ole Photoshoppia. ^^' Ja nyt onkin tullut enemmän luonnosteltua perinteisesti, ja väritettyä Copiceilla/ProMarkereilla. Skanneri nököttää nurkassa, kun olen niin laiska etten ole sitä avannut, meinasin sitten sen asentaa kun pääsen siihen oikeaan/vakituiseen opiskelijakämppään. Siihen asti blogia koristaa paintti suhrut/riimustelut, ja tietysti valokuvat.
Koulussa on ollut kaikkea kivaa, siis, ihan oikeesti. Päivät vaihtelee 8 ja 16'n välillä, tänään pääsin pois jo kymmenen jälkeen(tosin pyörin kaupungilla muutaman tunnin). Kun pääsin koneelle menin heti pelaamaan Facebookiin. Ne pelit on oikeesti koukuttavia, tyyliin: "EN OO KÄYNY TIES MITEN MONEEN TUNTIIN NYT MIUN THIEFFI ON RYÖSTETTY JA FIGHTERI HAKATTU AREENALLA!!!1!!"(Knights of Crystals). Että sellaista.
Toinen kiinnostava peli Facebookissa on pienehkömpi/kehnompi versio Simsistä. Ärsyttää tosin että siinä aina joutuu ruikuttaa erilaisia itemejä/esineitä ystäviltä että pääsee koko pelissä eteenpäin. Jos olis tarpeeks tahtoo, lopettaisin sen pelaamisen, mutkun ei niin ei. x'D
Kun tuli tehtävä, jossa piti Haaveilla, miun Sims tuumi tällaista:

Friday the 13th leffan Jason?! -____-'  Maski näytti pelissä paremmalta, se tosin pysy siinä vaan pari sekuntia niin ährätä tuhersin Frankensteinin(sorry).

Nuhan takia on vähän puolkuollu olo, unohdin sateenvarjonkin ties minne(yhyy my precious~~  TT__TT' ). Random lopetus video: