Nyt ei soi mikään.

 

Pari päivää sitten näin Sokoksella myynnissä Vampyyripäiväkirjat/The Vampire Diaries 2. tuotantokauden boxin. Siis, sehän on tällä hetkellä menossa Subilla..! o____o' Noh, jos tuon saisi ostettua, ei tarvitsisi nyyhkyttää joka sunnuntai yö sitä kun ei ole telkkaria( kun en mie sieltä muuta katso kuin ihQ vampyyrejä ).

Muuta:

Eli syyslomani alkaa tänään, ajattelin päivittää pikaisesti, vaikka en usko että minulla hirveästi mitään järkevää kerrottavaa onkaan.

Lähden lomalla ulkomaille, ja toivon että saan vähän rusketusta pintaan ja sitä rataa. Ja koska olen taas kerran hurahtanut vampyyreihin, piti ostaa kevyttä matkalukemista:


Eli tuossa onpi se ihana kirja, mikä lähtee mukaani. <3 Siinä on saagan kaksi ensimmäistä kirjaa, ja molemmat enkuksi. Maksoi 10 euroa. Vasemmalla sarjan Stefan, sitten hehkusääri Elena(okei se on kameran salaman syytä), ja ihan oikealla Damon(the best). <3

Ja olen nyt vakavasti harkinnut seuraavaa cosplaytani, päädyin Ao no Exorcistin Yukio Okumuraan( versio "Riivattu Paladin" x'D ). Tässä paint kuva lollauksen vuoksi:

 

Sellasta! Kirjoittelen taas syysloman jälkeen!!
Nyt seuraa pakollinen Nuramago spämmi, kerta LM.C teki laulun seuraavaankin alkutunnariin. OP video on siis mirrored/käännetty, koska siten välttyy(ainakin vähäksi aikaa) YT'n valvojien kylmältä poistokouralta.