Mietin että jtn haluaisin kirjoitella, mutta elämässä ei ole tapahtunut mtn mullistavaa, joten ajattelin aukaista ovea Mirun maailmaan!
(With a little bit of help from Wikipedia)
Nyt vuorossa.......

Masaaki Endoh ja JAM Project



Endoh Power/Super Endoh Time!


Olin kuullut huhuja, mutta tämä todisti ne oikeiksi..... Yksi JAM Projectin laulajista, Masaaki Endoh ja hänen upea 'Super Endoh Time' kohdassa 2:44-2:58.
 Nämä videot yhdistämällä saa JAM Projectin cover biisin Okkusenman meme kappaleesta.(1. videoLähtee kohdasta 0:10, 2. video seuraa sanoitusta alussa, jonka jälkeen 1. video kannattaa laittaa pauselle kunnes sanat alkavat taas 2. videossa. Mykistystä päälle 1. videossa, ja kannattaa pausettaa SPT! kohdassa, muuten video menee kappaleen edelle. Kohdan jälkeen on vielä intsrumentaali osio, sitten sanat jatkuvat. JAM Project vetää lopussa vielä pitempään mitä video kestää, se on ainut kohta missä sanat eroavat)


Masaaki Endoh on lempi-japanilainen laulajani. Hän on 44 vuotta.
JA SILTI HEILUU LAVALLA KUIN PARIKYMPPINEN. Joskus jopa avonaisessa paidassa ja leopardikuvioiduissa housuissa. |D
Hänen laulunsa tuntuvat nostalgisilta, vaikket ole niitä ennen kuullut. JAM Projectin laulajat ovat kaikki hieman samanlaisia, he ovat hyvinmenestyviä laulajia, jotka värvättiin yhtenäiseksi bändiksi vuonna 2000. Hironobu Kageyama on Chala-Head-Chala(DBZ alkutunnari) kappaleen laulaja ja yksi alkuperäisistä jäsenistä, joka myös kirjoittaa useimpien kappaleiden sanat. Endoh on kuulemma saanut häneltä harjoitteluvinkkejä. Masami Okui on laulanut yhdessä Megumi Hayashibaran kanssa Slayers animeen tunnarin. Masamilla on kyky laulaa niin, ettei hänen kasvoillaan näy yhtään jännitettä. Hiroshi Kitadani toimii taustalaulajana, hänen äänensä yltää todella matalalle ja korkealle. Yoshiki Fukuyama pystyy laulamaan erittäin korkealta, ja häntä, Endoh'ta ja Kitadania sanotaan usein kilpailijoiksi kun kyseessä on korkeiden nuottien laulaminen, tosin yleensä Endoh saa paikan kestävällä äänellään.

Lähteneet jäsenet: Eizo Sakamoto. Uudet jäsenet: Hiroshi Kitadani(2002), Masami Okui(2003), Yoshiki Fukuyama(2003).
'Silloin-tällöin-paikalla' -jäsenet: Rica Matsumoto, the ever so epic voice of Satoshi. Eli laulamisen lisäksi Rica toimii seiyuuna, ääninäyttelijänä, ja on mm. Pokémonin Satoshin sekä Yu-Gi-Oh!'n Yami no Bakuran seiyuu. 'Otti lomaa' bändistä vuodesta 2008 eteenpäin koska halusi keskittyä soolo uraansa, ei lasketa poistuneen bändistä. Rica pystyy laulamaan korkeammalta kuin Hiroshi ja Yoshiki, hänen äänensä on vahva ja energinen. Ichirou Mizuki on yksi JAM Projectin alkuperäisistä jäsenistä, mutta hän on vuodesta 2002 toiminut vain 'osa-aikaisena' jäsenenä. Brasilialainen Ricardo Cruz taas toimii välillä laulajana, mm. lauluissa "STORMBRINGER", "Neppu! Shippu! Cybaster"(ver. 2005) ja "The Guardian".

Kaiken kaikkiaan, JAM Projectin laulut ovat mieleeni koska ne vain yksinkertaisesti kuulostavat upeilta. Laulajat ovat täynnä intoa, ja he laulavat tavalla, joka saa välillä kylmiä väreitä iholle, mutta silti hymyn huulille, useimmiten kappaleet kun sopivat shounen sarjojen 'ystävyys ja valo voittaa pahan pimeyden' tyylisiin teemoihin(90-luvun vaikutteita?). Bändin jäsenien live esitykset ovat usein vakuuttavia, ja heillä riittää energiaa hyppiä lavalla vielä tusinan kappaleen jälkeen.
Eli joo, Miru fanittaa mm. +40 vuotiaita japanilaisia laulajia. ^__^