Nyt soi: "Die Engel" - Eisbrecher

Viimein ärsyyntymykseni voitti laiskuuteni, ja sain laitettua julisteita seinille. Tai oikeastaan, kerta seiniin oli KIELLETTY laittamasta MITÄÄN, verhoni saivat luvan kelvata(Asunnonvälittäjä/vuokraaja ei siis anna laittaa seinille mtn kiinni sinitarralla, teipillä, nauloilla tai ruuveilla etc. ;'D ). Tässä lopputulos.

(Ja täällä asunnossa on taas kerran kehno valaistus. Tuo kattovalo on pieni ja kellertava. )
Koulussa on tietotekniikan tunneilla ollut hirmu hauskaa ja asia on mielenkiintoista, nyt viimein olemme käsitelleet Photoshopin kuvanmuokkaus alkeet loppuun, ja aloitimme Adobe Illustratoriin perehtymisen. Tämäkin räpellys olisi ollut helpompaa tehdä Illustratorilla, tai edes Photoshopilla(pähkinät on hyviä, you know. Söin niitä tänään <3 ).

Pikkujoulut ja kaikenlaiset jutut lähestyy, jee/apua! Kaikkialle pitäisi keretä, mutta samalla miun odotetaan pysyvän kämpällä ja tekevän koulutehtäviä. Dx
And just for fun:
Sänkynii vallattiin.
Ja tälläinen tuli askarreltua kun harjoiteltiin asiakastyötä ja prototyyppien tekoa(it's supposed to be a bullet .___. ).
Mukuro & KadajHopealuoti foliosta
The Vampire Diaries Ja jotta kukaan ei unohtaisi tätä hyvää näyttelijää, have some Somerhalder! xD Kuva otettu julisteestani, tekstin fontti suoraan Paintista. :'D

Bye byes~