Aluksi tapahtumia enkun tunnilta:

Meillä oli kuuntelu, jossa oli haastateltu kuuluisia muotoilijoita ympäri maailmaa, ja sanonpa vain että sen videon japaninkielen käännös englanniksi oli aika köyhää, mutta koska kyseessä ei sinänsä ollut elokuvan käännös, annettakoon vaisu/persoonaton käännös anteeksi. Ja piirsin tuon video kuvan randomilla, siinä tosin oli tuollainen päälle/pois narusta nykäistävä seinäradio, aika mielenkiintoinen. <3

Sitten! Aloitin marraskuun loppupuolella katsomaan Digimon Xros Wars'ia siitä, mihin joskus jäin huomaamattani(olin kai jaksossa 35 tai jtn ). Nyt viime keskiviikkona sain katsottua ensimmäisen kauden loppuun(yhteensä 54 jaksoa)! Ja tänä viikonloppuna otin kiinni toisen kauden(Digimon Xros Wars: The Boy Hunter Who Leapt Through Time), ja täytyy sanoa, että jos yhtään tykkää digimonista, kannattaa tämä uusi kuudes kausi katsoa! Minä tykkäsin tosi paljon 1. kauden viimeisestä jaksosta(jonka katsoin iltamyöhään, siksi headphonet ):

Pientä tuumailua sarjan loppuvaiheilta, erittäin löyhästi spoilaileva kuva: fc06.deviantart.net/fs70/f/2011/338/d/9/d98a1cd27c1696b6a8484105f3d6f0d8-d4i4gbj.png
Toisen kauden alkutunnari näyttää tältä! Youtubesta tosin ei löydy subattua op'ia, itse katson jaksoja hyvältä subbaajalta joka kääntää sarjan laulutkin.
 

Sarjan toisen kauden ideana siis on, että Digimonit tulevat lähelle ihmisten maailmaa tilaan/paikkaan nimeltä DigiQuartz. Digivicet ovat kuudennella kaudella nimetty Xros Loader nimisiksi laitteiksi, joihin pystyy säilömään digimoneja, ja niitä pystyy sitten tuomaan loaderin sisältä taisteluvalmiuteen. Päähenkilöiden tehtävänä on metsästää ihmisten maailmaa uhkaavia digimoneja(yleensä raukat ovat ihmisten pahuuden vaikutteen alaisina tekemässä tuhoja tajuamatta sitä), ja he taistelevat digimoneja vastaan DigiQuartzissa. Voitettuaan ottelun, digimonista yleensä tulee uusi ystävä ja se säilötään Xros Loaderiin. Hieman pokémonmaista touhua, mutta digimonille sopivalla tavalla.
Huntereiksi kutsutut 'valitut lapset' muodostavat jo sarjan alussa kaksi tiimiä, molempien tavoitteena on metsästää/tallentaa samoilla alueilla liikkuvia datahirviöitä, niinpä törmäyksiltä ei voi välttyä!
Lisäksi DigiQuartzissa ei tulla toimeen ilman super-evoluutiota( chou shinka ). Uusi päähenkilö saavuttaa sen jo ensimmäisessä jaksossa Metaltyrannomonin ajettua hänet ja Gumdramoninsa ahtaalle(kirjaimellisesti, LOL! ):
 
Voi Metaltyrannomon parkaa. :'D No kyseinen digimon on avuksi päähenkilölle seuraavissa jaksoissa. Tykkään lauluista joita aika usein soitetaan muuttumis kohtauksissa tai suurissa taisteluissa. Xros Warsin ensimmäisellä kaudella useita biisejä lauloi ensimmäisestä Digimonista tuttu Kouji Wada! Niinpä Xros Wars aiheutti selittämätöntä nostalgiaa, ilmeisesti ihan tavallaan. DXW'ssa on muutenkin jänniä juttuja ympätty juoneen: niin uskonnoista, japanilaisesta tarustosta kuin ihan kansainvälisistä randomeista faktoista(Mervamon varmaan ensimmäinen fanservice digimon ever o___o' ) - niille sitten tulee naurettua, ja mietittyä, tajuavatkohan nuoremmat katsojat asiasta mitään.

Nyt lähden käymään kaupassa ostamassa joulukalenterin, ja sitten jatkan itsenäisyyspäivän kortin työstämistä. ^w^