Saattaa sisältää spoilereita .Hack//LoTTB -sarjasta! Lue omalla vastuulla! xD
Sen sijaan että olisin tehnyt mtn rakentavaa tai hyödyllistä, pidin Dot Hack// Legend of The Twilight Bracelet anime-maratoonin(12 jaksoa, omistan Complete Collection boksin, ei vain ole tullut katsottua sitä loppuun aiemmin). Katsoin jaksot japaniksi, enkkusubit tarjosi Anime Legends ja samoilta levyiltä löytyypi enkkudubbi jaksotkin. .Hack// -sarjat on mielestäni ihan huippuja, mutta tässä jokin oli pahasti mennyt pieleen. Ensinnäkin Shuugon ääninäyttelijä alkoi ottamaan aivoon:

Lisäksi jostain syystä se on vaan niin tosi hauskaa, että jokaisessa jaksossa Shuugolta lähti hammas. Siis HÄH?! Dx Lisäksi jaksot oli ympätty täyteen fanservua lähinnä miespuolisille katsojille. Sitten sarjan loppupuolella tulikin ongelma, kun päähenkilötär oli kadoksissa, niin siten saatiin jopa minunlaisille naishenkilöillekin kelpaavaa fanservua, mutta eihän nyt poikien sarjoissa voi näyttää kahta poikaa pussaamassa, niinpä kohtaus oli ihan alkuperäisessäkin jaksossa ohitettu salakavalan siististi mitään näyttämättä, mutta se kumminkin tapahtui.
Ärsyttää kun Balmungista(jonka nimen japanilaiset lausuivat tyyliin Balumunku, ainakin mitä Shuugoon tulee, ei oikein gee äänne sujunut ) tehtiin jonkinlainen randomi herra Täydellisyys joka pelastelee päähenkilötärtä milloin mistäkin pulmasta. Mutta joo, oli kiva nähdä muutamia toisien .Hack// sarjan hahmojakin, esim. Sanjuurou(joka treenasi Shuugoa, tykkäsi kovasti kun joku kutsui senseiksi :'D ) ja Ginkan/Silver Knight joka kuuluu lemppareihini .Hack//SIGN'sta, ekana on Sora, jännä hahmo).

 

Toinen mikä lähinnä nauratti, oli se, että yhdessä jaksossa muuten romanssia pelkkänä huumorikeinona käsittelevä shounen-sarja yhtäkkiä pläjäyttikin kolmiodraamaa peliin. Balmungin eksä Kamui tuli paikalle, ja ilmoitti että Balmungin alainen Reki onkin hänen uusi kumppaninsa, näin ollen Reki petti Balmungin, ja Balmung itse pitää vielä Kamuista. Myöhemmin Reki tosin sanoo Balmungin olevan ainut jolle hän on uskollinen, jotenka köykäinen kuvio näyttäisi tältä:
i530.photobucket.com/albums/dd341/animemi92/SuddenlyTheresRomanceWTF.png
WTF seriously..! Sarja on ihan tarpeeksi täynnä pervoilua ja love-love-comedya sisarusten välillä, ette enää viittis mtn siihen jatkoks lisätä.... ^^'
Muuta randomia:
i530.photobucket.com/albums/dd341/animemi92/ooka.png
- Derp eyes derp.
i530.photobucket.com/albums/dd341/animemi92/random2.png
- Satunnaisten taustahahmojen joukosta löytyy mm. Gensomaden Saiyuki'n Son Goku ja Beyblade'n Tyson(josta en nyt löytänyt kuvaa).

Subit/tekstitys olivat kohtalaiset, monessa kohtaa pienet yksittäiset sanat kuten Apua!, Voi ei, jne. olivat laiskuudessa käännetty vain What?! What?!. Lisäksi jännyyttä sarjaan saatiin kun jokaisen normaalitasoisen nimenkutsumisen perään lisättiin huutomerkki, vaikka hahmo ei edes huuda.

Vakavasti en sarjaa ottanut oikein missään vaiheessa, loppujaksotkin olivat niin ja näin, mielenkiintoisia mutta eipä paljon muuta, ei tullut sellaista jännittävää tunnetta. Ihan kuin loppuun olisi vain pakolla yritetty jtn legendan tapaista sulloa mukaan. Sarja menee kurkusta alas Dot Hack fanille, mutta toivon että kukaan ei aloita .Hack// anime-sarjan seuraamista tästä animesta, antaa nimittäin tosi kehnon ensivaikutelman. :'D

Jaa tästä ei kyllä pitänyt tulla mikään arvostelu, ei ainakaan vakavasti otettava sellainen(koskapa en koe itseäni hyväksi arvostelijaksi kerta en ole edes pelannut .Hack// pelejä!!), joten satunnaiset lukijat, älkää ottako itteenne jos mollasin lempparianne. :'D

Sitten jtn muuta... Googletin Gokun kuvan, ja siitä seurasi.....

I LOVE YOU Saiyuki-kuume voi iskeä Mirulle jopa yhdestä kuvasta! Kun niin käy, lähellä olijoiden tulisi varautua valitsemaan jokin näistä toimenpiteistä:
a)Rohkaista Mirua cossaamaan lempisarjansa hahmoja, ja liueta paikalta tilaisuuden tullen.
b)Kuunnella Mirun puoliaivoisia fangirl juttuja kunnes kyseinen höyrypää väsyttää itsensä.
c)Yrittää vaihtaa aihetta - Miru jää papattamaan itsekseen Saiyukista ja sinulla on mahdollisuus palata arkirutiineihisi.
d)Hyppää hulluuteen mukaan ja näin aiheutat Mirulle ylisuuren ilon tunteen - et pääse enää ikinä karkuun.

LOL että sellaista tällä kertaa. 8D Nyt kumminkin cossisuunnitelmiin vuodelle 2013 ilmestyi kaksi mahdollista Saiyuki -sarjojen hahmoa, Tenpen ja Ukoku Sanzo. Tenpenin lääkäritakki ja kirjatoukkamaisuus on mieleen, Ukoku taas on ylivoimainen pahis joka kaikkivoipaisuudestaan huolimatta on onnistunut hahmo. Molemmilta löytyypi silmälasitkin, jeah! xD
 

Saiyukista ja Kazuya Minekurasta voisin tällä hetkellä kirjoitella lisääkin, mutta antaapi olla. x'D
Mainitaan vain että kyseessä on erittäin mieluinen sarja, johon tutustuin yläasteella, ja joka piristi huomattavasti kyseisiä koulupäiviä.