Nyt soi: "Radio Rock"
 
No niin!
Nyt on DesuCon Frostbite suunnitelmat lyöty lukkoon! : D
Lauantaina cossaan erästä Yakumo nimistä hahmoa Saiyuki Reload manga-sarjasta. Kuvia:
Yookait syö keittoa kun on kylmä.  2Haulikon ja kaulaliinan kanssa. 3 Yakumo mangassa: paidan kuviot on animessa jätetty pois.
Aloitin Saiyukin lukemisen epäloogisesti Reloadista, joka on Saiyuki(Gensomaden)'n jatko-osa, ja Yakumon tarina vain juurtui sydämeen - kylmänpuhuva sää sopii tälle hahmolle täydellisesti! Vielä kun saisi lumipyryn! Mutta se varmaan estäisi kuvaamisen. ^^'
 
Sunnuntaina aion uusia kesän 2012 KawaConin Shizuku cosplayni Hunter x Hunter sarjasta. 
1Shizuku wanhan HxH animen mukaan  2 The Church of Kuroro. 3 Imurin nimi on Deme-chan. Käännöksessä Blinky.
Shizuku on yksi lempihahmoistani, ja tämä cossi oli mukava: ei liian kuuma, ja toivottavasti ei liian kylmäkään nyt kun helmikuussa sen päälleni laitan. Uskollinen imurini Deme-chan ei ikävä kyllä pääse mukaan, koska kärsii matkapahoinvoinnista, mikä ilmeni Kawaconissa purukaluston irtoamisena. 
 
Kerrankin lähden matkaan suht kevyen laukun kanssa? Ihmeellistä. Shizukun vaatteet sopivat mainiosti talvitakin alle, ja kengätkin ovat hahmoilla samanlaiset. Suurin ongelma on tällä hetkellä Yakumon liivi, en ole löytänyt samanlaista vaikka olen etsinyt. Värin kanssa aion antaa periksi, löytyisi edes samalla tavalla ommeltu sininen liivi, ei haittaisi vaikka olisi tummempi/vaaleampi sävy. 
Yakumon lasit/gogglesit ovat myös tuottaneet päänvaivaa. Ajattelin vain tilata lasit, joille olisi myöhemminkin käyttöä. 
 
Muita cosplay suunnitelmia vuodelle 2013 mm.
 
Ren Hakuryuu [Magi: Labyrinth of Magic]
- Olen osana suomalaista Magi-cosplayryhmää ja tärisen innosta tämän cossin ja ryhmän takia~ <3 Tämä on kesäksi joko Desu- tai Animeconiin. Matskut keihääseen on, sitä pitäisi kai alkaa työstämään(Karvakangas on vielä epävarma). 
1Finger telescope of Dreams.  2Manga taidetta kirjan kannesta.  3Hakuryuu on siis tuo sinitukkainen keihään kanssa. x'D
Nagi Kengamine [Deadman Wonderland]
- Tulossa johonkin kesäconiin. DW cossi ollut haaveena jo jonkin aikaa, ja Nagi on lempihahmoni jaetulla sijalla. xD Kaulapannan kanssa tulee ehkä ongelmia, jollen tee sitten kaksi-osaista Finnfoamista.
1Anime reffi ilman takkia.  2Karako, Nagi, Ganta, Shiro ja Senji.  3Nagin verikontrolli kyky/Branches of Sin: Owl's Eye-Ball.
Yukio Okumura [Ao no Exorcist]
- Piti jo viime vuonna toteuttaa mutta en saanut aikaiseksi. : ( Toivottavasti sitten tänä vuonna, sarja on hyvä ja hahmon takki ihana.  
1Demonisoitunut Paladin Yukio.  2Tekokynsien käyttö sallittua!  3Aseita on kaksi, ja niille molemmille pitäisi tehdä kotelot.
Youko Kurama [Yuu Yuu Hakusho]
- Vielä hieman epävarma, mutta kovasti haluaisin tehdä tämän. Kettupojat on kivoja. :''D
1  2Tukka muistuttaa vähän InuYashaa ^^'
- YYH'n Itsuki olisi myös kiva vaihtoehto, tosin vierastan kauniiden hahmojen cossaamista/crossaamista koska heikko itsetunto väittää etten osaa/näytä hyvältä. D:
1Mököttävä Itsuki.  2Kädet puuskassa poseeraaminen on joku juttu...
BakaConissa tulen ilmeisesti Plasma Gruntteilemaan. : D 
1Pokemon peleistä White & Black: Team Plasma Grunt.  2Pokemon peleistä White 2 & Black 2: Team Plasma Grunt.
Mahdollisesti cossaan jossain conissa myös Misaki Tokuraa sarjasta Cardfight!! Vanguard. CF!!V'sta olisi myös kiva tehdä joku hirviö cossi. ^_^
1Misaki animen toiselta kaudelta.  2Little Sage Marron, Royal Paladin  3Corron, Gold Paladin.
 
Lisäksi olisi vielä vaikka mitä hulluja suunnitelmia, mutta aika näyttää mitä saan aikaiseksi. 
Ja toivotuksia huomiselle:  Hyvää Itsenäisyydenpäivää kaikille tätä lukeville! <3