Nyt soi: Daft Punk - "One More Time"

 

VIHDOIN!
Suomalaisen kirjakaupan tilaukseni saapui, ja saan lukea viimeisen kirjan The Vampire Diaries kirjasarjasta(englanniksi)~! 
Tuli sitä sitten odotettuakin..... -____-'

Muuta: kirjakaupan jälkeen kävin korumetsästyksellä ginatricotissa ja KappAhlissa, sekä Sokoksen vaatepuolella: kaikkialla ALE. Parilla kympillä löytyi farkut ja nämä korut:
photo SOKOS1_zps7582d57c.png

Tummanturkoosi rannekoru ja söpö jäätelö Sokokselta, nahkanauha rannekorut ginatricotista.

crosses

Ginatricotista myös nämä, ja ei, miusta ei ole tulossa hihhulia: J-ROCK muodista jonkun verran kiinnostuneena olen jo pitkään halunnut 'cuff' tyylistä korvakorua. Ristit kai menee vaihtoon. xD

Samasta kaupasta lisää ristejä:

crosses


Näin se menee korvaan(sori herppa derppa naamasta) : 
photo Ear_thingy2_zpsd35ba07a.png

KappAhlista tuli vielä halpojen kevät/kesä farkkujen lisäksi ostettua rannekoru, joka koostuu metallipalloista ja yhdestä aniliininpunaisesta lankatupsusta. 

Koulusta myös terveisiä, nämä matkustivat kämpälleni kaulaliinaan käärittynä ja pysyivät ehjinä! (toistuva sängyllä kuvaaminen koska tietokone pöytä on täynnä tavaraa?)

savitekeleet

Tarkoituksena olisi maalata nämä varmaan akryyliväreillä kerta muita miulla ei oikein ole. ^^' 

Pitäisi jossain vaiheessa ennen Mimiconia vielä tuunata omia saappaita Steam Punk-ish teemaan sopiviksi, en vain ole varma mitä niille tekisin. 
Lindexilläkin tulee käytyä lähitulevaisuudessa ostamassa halvat aurinkolasit, joista teen cosplay silmälasit vaihtamalla linssit(en kyllä varmaan saa mtn linssejä tilalle, joten kehykset kai on oK?). 

Ei tässä muuta, päivemmällä läksin urhoollisesti kauppareissulle tuonne räntäsateeseen uskollisen IKEA FAMILY sateenvarjoni kanssa. Sen jälkeen tuli telkusta katsottua glee'tä, en ollut pitkään aikaan sitäkään silmäillyt niin olihan se ihan mielenkiintoinen. : D
Nyt illalla on Amazing Racen vuoro. <3

Miru OUT~