Nyt soi: "Little Talks" - Of Monsters and Men

Traconista_toipuminen_zps0faa29d4.png

Kävin läpi kirppareita Halloween asuni kokoamiseksi, mutta en löytänyt niinkään simppeliä juttua kuin 'wanha nuhjuinen oranssi huppari'. oK, what? Ei sinänsä, en kyllä löytänyt mitään cosseihinkaan. 

Viime viikolla oli vähän erilaisempi visuaalisen tunti: Elävä mallimme vaihtui elottomaan. (plus tyyli vapaa, jee~ )

Leuka_roikkuu_zpsd7959e96.png
Miun luuranko ei oikein onnistunut ja siitä tuli liian pieni. Alkuperäiseltä muovijäljitelmältä oli leuka sijoiltaan ja otsa pysyi kasassa maalarinteipillä. : >

Olen ollut laiskalla päällä niin en ole vieläkään editoinnut Traconin cosplay kuviani vaikka jotkut ovat niitä mankuneetkin. :'''D
Asuntoani kerrosta alempana asuu ihminen, joka omistaa tosi ison tanskandoggin. Koirat on kivoja siihen asti kun ne on hiljaa eikä tule liian lähelle tai näytä uhkaavilta. Tämä tapaus päästää karmivan haukahdus-ulvonnan aika-ajoittain säikäyttäen miut henkihieveriin. Se on pari kertaa tullut omistajansa kanssa vastaan käytävällä, ja henkilö on vaivoin saanut pidettyä elukan miusta kaukana - se näyttää todella maaniselta ja pelottavalta ja ylettää normaalisti seisoessaan minnuu melkein rintaan asti.
Lievästi sanottuna olen siis peloissani. En tiedä mistä tämä koira-pelko johtuu, sitä on vaa alkanu nousta jostain aina kun nään ison koiran. Oikeesti kerrankin kun olin menossa rappusia alaspäin, ja meidän rappusissa on kerrosten välillä pienet ikkunat, niin katon siitä ulos JA SE KOIRA TUIJOTTI TAKAS VIHASESTI PARVEKKEELTA - hyvä etten kaatunu niissä portaissa kun yllätyin niin pahasti!
tanskandoggi_zpse0d03c51.png


Miru out  TTwTT'''''