Nyt soi: "Reich mir die Hand"Blutengel

Blutengel_zps242a25c5.png

Seuraavalla viikolla alkaa loma! Perjantaina lähden kotiin kissojen luo. Mukaani otan kait kankaita ja muita askarteluvälineitä. : D
Viikonloppuna piti katsoa Psycho-Pass animea mutta se nyt vähän jäi. ^^'  On myös pitänyt katella Game of Thronesin 2. kautta mutten sitäkään ole kerennyt tehdä!
Loma tulee liian nopeasti, miulla on kaikki ihan kesken. (Mm. siivous, ehhehhehheh.)

Tänään kävin Citymarketissa koulun jälkeen. Söin hesessä, ostin Tiimarista kasvovärit, sain kaksi shinya Giratinaa PoKéMoN White & White 2 peleihini, ja palloilin cittarissa ruoka osastolla. Tulin vasta nyt kämpälle kun koulupäivä spontaanisti vähän venähti...
Sitten muuta~

Olisi tarkoituksena kerätä tarpeeksi materiaalia päivityksiin ja aloittaa se nukkeblogi(en halua että sen päivittämiseen tulee liikaa taukoa). Aion siis pitää sitä suomeksi. Nimestä haluisin mielipiteitä, kun en millään osaa päättää(Haluanko ihmisten löytävän myös tämän blogin uuden kautta? Blogin pitäjänä uusi anonyymi nimi vai taas Miru? Sen tiedän että yhden nukkebloggaajan pullipin[?] nimi on Miru gröhgräh en mie stalkkaa). 
Tässä olisi muutama ehdotus mitä aivoni suolsivat ulos:
- Blue playground(enkunkielinen tuntuisi jotenkin uskottavammalta: ulkoasu jota suunnittelen ei tosin ole sininen .__.' )
- Mirun nukkeilua(toisaalta suomi on hyvä kieli, mutta kuulostaako liian lapselliselta?)
- Pikkuruinen maailma(//Diminutive World//Shishouji na Sekai// Jos vain keksisi jonkun hyvän suomenkielisen nimen ilman äätä)
- Subarashii Doll Sekai(vähän kuin tämän blogin jatko-osa: jopa yhtä paljon asia-/kirjoitusvirheitä nimessä 8'''D)
- Miruya Dollblogg(jtn ideapulan huipentumaa :'''D )

Sori kun vaivaan, mutta tarvitsisin tosiaan apua tämän kanssa. 
Nimen pitäisi erottua kaikesta siitä massasta mitä blogspotissa jo on. Aion kirjoittaa Monster High nukeista ja niiden kustomoinnista, niinpä seuraan blogeja samasta aihepiiristä: aika monen nimessä on 'monster' tai 'hirviö' joten en sitä välttämättä omaani haluaisi. Olisi myös hyvä jos nimi edustaisi tunteitani harrastusta kohtaan. Pidän pienestä askartelusta, valokuvaamisesta ja hahmo-suunnittelusta. Välillä blogissa voisi hullutellakin/laittaa leikiksi. Mietin myös eräänlaisia pieniä 'päiväkirjamerkintöjä' nuken näkökulmasta, sitten kun homma on lähtenyt kunnolla pyörimään. : >
Kiitos jos jaksoit lukea tämän. : D
Jos en saa kommentteja niin sitten pitää painia yksinään tämän kanssa ja vain kylmästi päättää jotain. Nimeä voi kait muuttaakin jossain vaiheessa? En tosiaan ole varma tahdonko, olisi hienoa jos se nimi olisi sama ensimmäisestä postauksesta lähtien. 

Tunnelmia eilisestä ja ennätysmäärästä viewejä:
One is not like the others. one_is_not_like_the_others_Vuodatus_zps9

Miru out~!