Nyt soi: "Paradise" - Within Temptation & Tarja Turunen

Palailin lomalta mukanani paljon enemmän tavaraa kuin lähtiessäni. :''D Toisaalta pari kirjaa ja muutama leffa kulkeutui sitten täältä sinne toiseen päähän. 
Syyslomalla(/'Itsenäisen opiskelun viikolla') tuli sitten nukuttua reippaasti, syötyä paljon, askarreltua kaikenlaista ja vähän jopa valokuvattuakin. Hanny tuli meille maanantaina ja katsottiin animea: Vampire Hunter D -leffa(dubit häiritsivät mutta animaatio oli jtn niin hienoa!!!), Ixion Saga DT'tä ja Uchuu Kyoudai'ta(/Space Brothers). Shoppailtiin kaupungilla, ja pelattiin Yu-Gi-Oh! korttipeliä. 
Loman alussa rikoin sitten silmälasini: olin päiväunilla ja kierähdin epähuomiossa patjalta lasien päälle - unohdin etten nukkunutkaan sängyssä... Lasit tulivat vasta perjantaina, mutta onneksi ei sen pidempää tarvinnut odotella. Silloin satoi myös ainakin 5 senttiä lunta maahan! Oli niin talvinen ja iloinen olo, että piti ihan Hannykin herättää aamulla: Kato ulos ikkunasta~ *väsyneen innokasta muminaa*

syysloma_zps44a39038.png

Seuraavalla viikolla alkaa uusi jakso, odotan sitä innolla! Meillä on jonkinlaisia kursseja esim. messuosaston pystyttämisestä, omien tuotteuden markkinointia ja muotoiluyrittäjyyttä~ Hyödyllistä, mut katotaan mitä jää päähän. ^^'
Kohta on myös Halloween! 1.11. suuntaan etelään jossa pidetään bileet! Pukeuden hapon syövyttämäksi jätkäksi eli Koumoto niminen hahmo sarjasta Deadman Wonderland: (en ehkä ihan noin hienon näköinen ole)
 

Koumoto0_zps185b90ef.png

Tänään löysin miltei kaiken mitä etsinkin, ostin Koumoton asuun kuuluvan hupparin ja revin ja sotkin sen, jes. =w='' Revin myös lempifarkkuni..! TT_TT Ne on sellaiset löysät jota käytän aina kotona vapaapäivinä... Ne olivat ihka ensimmäisessä Bakura cossissani Tracon III'ssa ja toisen kerran päällä Animecon 2008'ssa. Nyt ne ovat polvista auki ja vasen puoli on osittain menetetty. 
halloween_bileet_zpsfb7a59b0.png

Lopetuskuvaksi vielä taiteiluja Raxista(KYLLÄ, söin siis nuo kaikki):
rax0_zps4bf4aa44.png

Miru out~!
​(ja kauppaan~ )