Nyt soi: "WE ARE XROS HEART ver. X7" - Kouji Wada

Olen ahkera opiskelija, mutta laiska kokki.
Miru_kokkaa_zps668af80a.png
*näin yhtäkään leivonta/ruoka blogia lukeneena* *turha valittaa laadusta* 
(btw kana jtn S-Marketista ostettua, joka myös mikrossa lämmitettävää)

Viikonloppuna tuli hengailtua kaverien kanssa, Hanny ja mie katottiin lauantaina Ixion Saga DT'tä ja Uchuu Kyoudaita. Käytiin pienellä porukalla markkinoilla mutten löytänyt sieltä mtn ostettavaa, ainoastaan ilmaisia maistiaisia(nyt tiedän minne suuntaan kun rahat on lopussa - markkinoille! [No shame])Illemmalla oli Joulunavaus, ilotulittelua ja jouluvalojen sytyttämistä torin isoon kuuteen:

opening_joulu_fireworks_zpsd5d04af1.png

opening_joulu_lights_zps6737e39c.png

Ihan mukavaa vaihtelua viikonloppuihin, koska arkena en kerkeä mitään tehdä ja la-su jumitan kämpällä. Toisaalta nyt on ollut kiireisiä viikonloppuja useampi putkeen, joten kohta alkaa jo kaivata sitä yksinoloa. Tällä viikolla on taas kouluprojekti juttuja viikon lopussa, sitten onkin jo Itsenäisyyspäivä ja kotia päin mönkiminen, jonka jälkeen on paniikki viikonloppu kaikkien raporttien ja esityksien sekä muiden kurssitöiden valmiiksi saamiseksi. Ja kohta on joulu. Ois jo joulu. Muttakun ei. Ensin pitäisi saada ne joulukortit tehtyä ja lahjat ostettua. Leipomuksista en oikein välitä, kunhan glögiä riittää. Nykyään jostain syystä on mennyt maku kaikkiin jouluruokiin paitsi kinkkuun ja kuivattuihin luumuihin. Outoa. 

Eilen pukkasi kuumetta ihan illasta, väsytti hulluna ja kun kaaduin sänkyyn nukahdin heti vaikka eteisessä oli valot päällä ja hirveä meteli, mutta nyt on ihan oK olo. Veikkaan että se ja mahanvääntö johtuivat koulun ilmaisesta leivästä(luultavasti mennyt pahaksi), kieroilua, aika moni valitti eilen vatsaansa. Miulla on sinänsä todella kehno säkä mitä vapaapäiviin tulee - olen aina kipeänä silloin kun koulua ei ole, mutta en sitten sairasta koulupäivinä. Nytkin kun tämä päivä oli vapaana ja olin valmiina tekemään vaikka mitä niin vietin sen levossa vähän kehoa kuunnellen. Ja tietysti tumblrissa pyörien sekä animea katsellen, kerta vointi oli jo parempi. :''D Join myös paljon teetä, olen kuullut jostain että lämmin juotava sekä maito rauhoittavat vatsaa? Kuumeeseen auttaa yleensäkin runsas juominen?

Jonkinlaista pientä stressin pistoa iholla mutta mie oon jotenkin liian ärsyyntyny tällä hetkellä huomioidakseni sitä. Hys hys, mitä stressiä muka. Harmittaa tosin että on rankkoja koulupäiviä niin en jaksa tehdä enää illalla mitään kouluun liittyvää.
Fiilis kun lähden kouluun:

kuollut_motivaatioo1_zps0fb56967.png

Ja kun tulen takaisin kämpälle:

kuollut_motivaatioo2_zps258ae572.png

Skype muuten taas oikuttelee, ei päästä sisään vaikka nimi ja salasana on kyllä oikein. : (

-Miru out-