Nyt soi: "Out Of My Head" - Theory Of A Deadman

Nytpä sitten vähän höpinää cosplaysta ja coneista. : D
Hain tänään paketteja postista, sieltä tuli peruukkeja ja piilarit! Punaiset peruukit saa miun silmät näyttämään ruskeilta ja tummemmilta mitä ne oikeesti on, jännittävää. : >

Onko kellekään käynyt niin, että ostamasi peruukki...
0PB28_zps4baab329.png
...On pidempi kuin sen pitäisi olla?
0PB29_zps8761baff.png
WOW. 0___0''
Tuo kaunokainen pitäisi leikata lyhyemmäksi! TTwTT'''
Yukicon tulee kenties taas olemaan "Miru-ja-failaavat-poninhännät" -teemainen, kun en tahdo tehdä irto-poninhäntää peruukkiin... Helppoa olisi jos tekisin pysyvän hahmo-peruukin, mutta kun tahdon käyttää tuota peruukkia toiseenkin cossiin, eli poninhännän pitää avautua. Ehkä muotovaahto, lakka ja usko riittää pitämään peruukkini kasassa sunnuntain ajan, ja tässä Yukissa poninhäntä on paljon pienempi kuin viime asussa. :''D
Tuo peruukki menee siis Genkakulle,
seuraavaksi tapaus Gammon Sakanoue:
PB29a_zpsed8aed76.png
Laitoin epäedustavasti suoraan pussista päähän.
PB29b_zpsb038da4c.png
PB29c_zpsf5e091f1.png
So fabulous, what happened?

Gammon tulee johonkin coniin, en ole vielä päättänyt minne. Midoriman piilarit tuli perille, mutta itse peruukki ei. Tosin sen saapumisaika olikin pidempi muihin verrattuna. Varmaan jossain vaiheessa tulee taas peruukki ja piilari testeistä kuvia. : > Kaikki nämä tuli siis tilattua hirmuisessa coni-huumassa, ja alennuksiakin löytyi kivasti. Hintoihin nähden peruukit oli yllättävän hyviä, ja piilarit tuli perille nopeasti. Ainut mihin oon pettyny niin piilareiden mukana ei tullu omaa koteloa, ostin sitten sellaisen samalta sivulta. Siihenkin petyin, ei nimittäin mennyt korkit tiukkaan kiinni! Toivottavasti neste pysyy kotelon sisällä, pitääpi tarkkailla noita. D:

Tänään olen työstänyt Chibiconin asuani, lempinimi: keltainen hirvitys. Takki osoittautui vähän ärsyttäväksi, mutta kyllä se siitä lähti muotoutumaan, jatkan joku päivä sitten. Vielä on tehtävänä kengät takin lisäksi. Tällä viikolla sain valmiiksi asuun kuuluvat rannekorut:
0PB27_zps9be26885.png
0PB26_zps47e5db62.png

Chibicon tuli vähän puuntakaa, mutta tosi kivaa että joulukuuhunkin saatiin joku coni, onhan tuosta Traconista jo ihan tarpeeksi aikaa! Mietin kovasti uskaltaisinko osallistua Chibin Cosplay-kisaan, ilmoittautuminen kun tapahtuu paikan päällä... Jos olen tyytyväinen asuuni niin voisihan sitä mennä kokeilemaan, kuvauspalveluun vain, joka aukeaa klo 10 ja menee kiinni klo 14, jolloin ilmoittautuminenkin sulkeutuu ja kisatuomarointi alkaa.
Pitääpi kattoo! Voi olla että meen, voi olla että en! :I

~ Miru out