Päivän toinen postaus, olkaa hyvä~ 

Kesällä kuuluu tehdä kesäreissu tai useampi, ja perheen voimin käytiin Kerimäellä jäätelöllä ja ihastelemassa puukirkkoa. Savonlinnassa pistäydyttiin serkun valmistujaisjuhlissa, oikein paljon onnea hänelle! <3
animecon15a_zpsigs5c9qu.png 
Kerimäen puukirkko

Animecon 11.-12.7.2015, Kuopio
animecon15b_zpsvzsueqno.png
(Photo: Santtu Pajukanta)
Aconin vikonloppu oli aivan mahtava. Näin todella paljon tuttuja ja ystäviä joita oli ollut tosi kova ikävä. *u* Mae-Rye sponssasi majoituksen, ja meillä oli maanantaina vielä ihan oma photoshoot sessiokin Kuopion satamassa ja keskustassa. : D
Lauantaina olin Carly Nagisa sarjasta Yu-Gi-Oh! 5D'S, ja meillä oli pieni 5D'S ryhmä, jolla tuli pyörittyä mm. kuvauspalvelussa. 
animecon15c_zps3i9opkkw.png
(Photo: Hanny) Mie, Mae-Rye ja Hant  Everyone looked so awesome! 8D 
Aamupäivä meni aika lailla ihmetellessä, vaikka alunperin olin suunnitellut osallistuvani moneenkin ohjelmaan, varmaan vain en huomannut kellon kulkua tai jotain? Päivän aikana tuli rupateltua uusien ihmisten kanssa ja kolmelta oli yksilökisa, jonka jälkeen mentiin porukalla syömään McDonaldsiin Kuopion keskustaan. Kahdeksalta oli Animekonsertti, josta vastasi Kuopion kaupunginorkesteri kapellimestarinaan Atso Almila. Konsertti oli todella liikuttava, innoittava ja sitä katsoessa ajantaju häipyi jonnekin kauas pois, kappaleet oli harkinnalla valittu ja nautin tosi paljon tuosta sinfonisesta taidetuokiosta. Konsertin jälkeen korjailtiin vähän cossiasuja ja suunnattiin Hantin kanssa Puikkarin iltabileisiin~ Tanssilattia oli aika autio, niinpä me mentiin sinne heilumaan ja nauramaan, illan edetessä se täyttyi mukavasti. Olin kuskina niin join ainoastaan lasin Pepsi Maxia. 
Aamun ensimmäinen ohjelma oli Noragamista, huisin hyvä! Paneelin pitäjät saivat yleisön pidettyä mukana ja kiinnostuneena, ja ohjelma kulki hyvällä vauhdilla ja luontevasti. Puolilta päivin menin katsomaan AMV-kisaa, nykyään nuo videot on niin tajun upeita ja korkeatasoisia, ihmeellistä porukkaa nuo AMV-editoijat, tykkäsin katsoa kisaa. Sunnuntain asu oli Tadashi Hamada Big Hero 6 -leffasta. Näin aika paljon muitakin BH6 cossaajia, ja lopulta löysin itselleni oman pikkuveikka-Hiron! Näin myös toisen Tadashin ja Baymaxin! <3 Conin viimeiset ohjelmat johon osallistuin olivat Esitys- ja CMV-kisa sekä sen jälkeen Päättäjäiset. CMV eli Cosplay Music Video kisaa olin odottanut todella innolla, ja se vastasikin odotuksia, ihanaa että Suomessakin on upeita cossaajia jotka osaa tehdä CMV'tä! Ja miten paljon aikaa ja vaivaa niiden videoiden kuvauksiin on mennyt, vau. : D Jäätiin Hantin kanssa Mae-Ryen luokse maanantaihin asti, ja oli kyllä mukava päivä, nähtiin vielä Tamucistkin ja käytiin torin alla Apajan Kunpussa syömässä. 
(Photos: Hant)
animecon15d_zpsbwes4vep.png
animecon15e_zpseidwlznd.png
animecon15f_zpsvxuqqk2h.png
Oh my RA the food was good. Ja jälkiruokana hedelmävartaita suklaassa, AAHHH! <3
Animecon viikonlopun jälkeisenä tiistaina alkoikin sitten jo uusi cosplay projekti, siitä seuraavassa postauksessa!

Miru out~