Nyt soi: "Nanairo Namida" - Tomato n' Pine

 

Tracon VI oli ja meni, siellä oli upeaa. Hyvä seura, hyvä ilma ja hyvä meininki. Ja joku jopa tunnisti miut! x'D

Eli nyt olen ollut viikon koulussa. Ihan kivaa, meillä on huippu luokka. Harmittaa kun ei päivän jälkeen jaksa ikinä tehdä mitään, tai sitten vapaa-aika menee läksyissä. En ole kerennyt piirtämään yhtään ja piirtopöytäkin unohtui kotiin, *sob*.

Mutta voi koulussa olla jotain positiivistakin, kuten: Kastajaiset!! Eli 1. vuoden opiskelijat saivat päättää omille ryhmilleen teeman, ja sitten kaikki ykköset sekoitettiin ryhmiin ja opastettiin erilaisille rasteille( onneksi ei mitään noloa ). Miun luokka veti överiksi ja kaikki pukeutu zombeiksi. Jatkot oli Henry's Pub nimisessä baarissa, joka oli kivasti jaettu rock puoleen(örisevät zombit suuntasivat heti sinne) ja 'jumputus/dance/dynz dynz dynz' puoleen. Luokkamme voitti Paras Teema palkinnon ja Paras Asu palkintokin meni meidän ryhmäläiselle.
Tältä minä näytin noin klo 19:00

ÖRRRRR.

Asu kirpparilta noin 5 eurolla, siihen sisältyi mustat housut(repaleiset lahkeet), farkkutakki(toinen hiha revitty, loput hihasta roikkui ranteesta) ja kirkkaan vihreä paita( splattered with fakeBLOOD). Plus tietysti meikit ja kasvovärit.

Pahinta oli, kun ihmiset ei kiinnittänyt mitään huomiota noin 10 henkiseen zombi porukkaan, luulivatkohan ne että me näytettiin sellaselta aina? o____O' Porukassa oli pari tosi gore gore omnomnombrains tyyppistä zombieta jolla sitä tekoverta oikeesti oli paljon päällä. Mutta kun meitä oli niin paljon, oli oikeastaan ihan kiva käydä porukalla pizzalla. xD