Nyt soi: "Short Change Hero" - The Heavy

Hiyas~!
Itsenäisen opiskelun viikko alkoi, ja miulla on ihan hirveästi tekemistä. Tiistaina tuli käveltyä noin 15 km(ei kuitenkaan kerralla vaan osissa!) ja kävin myös postissa noutamassa paketin.
Siellä oli ihka ensimmäinen HoneyColor tilaukseni!

HONEYCOLOR_zpse822e7d7.png
Niin, tilasin parin punaisia piilareita vahvuuksilla.
En ole vielä testannut päähäni.
Piilareille tuli mukana myös säilytyskotelo. Säilytyskotelot? Joo, sain sitten vaaleansiniset piilarit kaupan päälle, yayy! (FREE GIFT laatikko)
Ja ne ovat vielä miun vahvuuksilla! :D
Randomilla lähetetty värikin on just kiva~
Pikkasen on myös opparia työstetty eteenpäin, tällä viikolla oli työsuunnitelmaseminaari, ja se tuntui menevän ihan hyvin vaikka jännittikin aika lailla. :I Aloitin myös katsomaan animea nimeltä Nanatsu no Taizai eli Seven Deadly Sins. Kyseessä on shounen/fantasia/historiallinen/seikkailu anime. Ritareista ja hauskoista hahmoista tulee jonkun verran mieleen Ghiblin Liikkuva linna tai Laputa, positiivisessä mielessä. Ekan jakson perusteella katson varmasti myös kakkosjakson, animaatio näytti hyvältä, ja maailma johon tarina sijoittuu oli myös kiinnostava. Ainut mikä vähän häiritsi oli se että päärooleihin on valittu liuta taas niitä samoja ääninäyttelijöitä, jotka ovat aina pinnalle tunkevissa sarjoissa. Mutta ainakin ääninäyttelyn taso tulee pysymään korkealla! Toivon myös ettei animaation taso tipu, ensimmäinen jakso oli varsin kaunista katsottavaa, ja yksityiskohtiin oli panostettu.
Selasin kans pitkästä aikaa tumblria ja eksyin Mr. Artistin sivulle. Hänen tumblr-postauksensa innosti minua taas piirtämään~ >w<
MUTTA PELKKÄÄ KABUTOA??????? 0______0'''

0011_zps32855e0e.png
0010_zps4e2aee8c.png
0014_zps062cf4d2.png
0016_zpsa4a3b858.png
Tuollaisia tussi-töherryksiä nuo on, mut tulipahan jotain tehtyä. :'''D Sain myös joulukortti inspistä! ^^
Viikonlopun jälkeen ryhdyn tekemään kouluhommia, mut sitä ennen yritän ommella ja askarrella, kerta nyt on tullut jo pelattua ja piirrettyä.

Miru out.