Hiyas~!

Tilasin netistä itselleni synttärilahjan(ihan kuin kuulisin Kuzcon äänen kaikuvan jostain) tai no itse asiassa kolme sellaista: Gashapon figuja! Sarja on DragonBall Z, ja siitä lempiasiani eli androidit. Zetan androidit hyppäsivät aikoinaan suoraan lempihahmojeni top listalle, ja kun luin mangan aiempia osia(DragonBall) niin siinähän tosiaan Red Ribbon esiintyy ensimmäisen kerran. RR oli ehdottomasti lempisaagani koska yhdistin sen Zetan androideihin. 
Nykyäänkin pidän androideista valtavasti, niinpä toteutin lapsuuden/teini-iän unelmani ja päätin hommata itselleni figun jostain suosikki androidistani! ......Ööö no se vähän riistäytyi käsistä..... Alunperin miun piti ostaa A#18 mutta figu olikin vähän kalliimpi mitä odotin, sain melkein samalla hinnalla nuo kolme mitkä sitten tilasin. :'''D Eli 18 jäi vielä Japaniin, mutta sieltä lähti tulemaan sitten Red Ribbonin aiempia tuotoksia: 13, 15 ja 17. 
13 saapui tänään postilaatikkooni! Kyseinen androidi (samoin kuin A#15) on DragonBall Z elokuvasta Extreme Battle!! The Three Great Super Saiyans, dubbinimeltään Super Android 13!
Figu on noin 9 cm korkea. Kuvia:

a13a_zpsro0vxotd.png
Dr. Geron poissaolon takia mie sit jouduin kokoamaan 13'n. 

a13b_zps7fgtfqc1.png

a13c_zpsc18hqgzo.png
Here's my number, so call me maybe?

a13d_zpsvhjmrtit.png
Ja figu koottuna! : D 

a13e_zpsz0lrsncu.png
Sillä on pahat mielessä. Btw ostin käytettynä niin yläkropassa on jtn pilkkuja.

a13f_zpskk5kpqf2.png
Ei saa osotella! Varsinkaan kun se voi ampua säteitä siitä sormesta. 

a13g_zpsseeuu2kr.png
"Vaihda tuo header heti!" - En tasan, henkselihemmo. D:<

a13h_zpsl1ence1j.png
Tuo lippalakki on tajun hieno samoin logot muutenkin, hyvää jälkeä! <3

a13i_zpsp9gtavgl.png
Mukana tullut lappu.

a13j_zps9209jlpa.png
Ja toisella puolella muut vaihtoehdot. 

15 ja 17 tulevat kuulemma samalla kyydillä(paketissa) mutta teen varmaan molemmille oman pienen kuvaupostauksen kunhan pääsevät Suomeen sieltä Japanista. : D 
I shall have my own android army! 

Miru out! ^w^