Nyt soi: "Kulkuriveljeni Jan" - Chisu

Heips!
Loma alkoi!
mirai nikki life is wonderful yukiteru wins
Tai no, miun pitää vielä puristaa kasaan kaks esseetä, mutta sitten se ensimmäinen vuosi on ohi! : D
Pääsen ompleee ja askartelee kesän cosplay asuja~ Tuuletan muuten aina cosseistani täällä, vaikka tää ei ees oo cosplayblogi(LOL en oo niin hyvä että miun jutuista ois mtn apua muille cossaajille).
Hunter x Hunterin innoittamana keksin sarjakuvaani omat aakkoset. Muutakin tuli sitten piirreltyä, lähinnä huvin ja harjoituksen vuoksi~
Oma OC~ Puhekuplasta löytyy nimi TROLOLOLOL. Saa arvata. 8D
Rozario
Koulussakin kerkesi piirtää...
drawing while waiting
Skeittaria ärsytti niin hirveesti ton ukkelin kommentti 8''D Näyttää vähän Pokémon kouluttajalta, mitenhän kävisi jos polkupyörä korvattaisiin rullalaudalla?
suomalainen sk8ttaaja
Tuli luettua W.I.T.C.H.-lehteä pitkästä aikaa, tykkäsin Cedricin siivekkäästä muodosta. : D
lord Cedric
Ja kesäinen chibi Cisi!
cisi larue
Että tällasta! Kunhan saan kouluhommat pois alta niin pääsen lomalle~ Tosin pitää vissiin alottaa kämpän siivoamisella. ^^'
Lopetusvideona Tsuritama animen alkutunnari, josta saa selville oikeasti ainoastaan animen animaatio tyylin. Kyse on siis hiljattain alkaneesta kalastus animesta. Jossa on alieneita. Ja social awkward päähenkilö, joka näyttää ahdistuessaan raivostuneelta. Ja tietty kalastusta. xD Videon taustalla soi Moonlight Sonata. En löytänyt versiota missä se ei olisi, ilmeisesti jokin uusi tapa välttää kopyraitti säännöt on lisätä piano kappale taustalle?
Byes!