Nyt soi: "Ender Ender" - MUCC

Opiskelun ohessa on tullut askarreltua Halloween asuani:
DIOCOSPLAYHEARTS_zps5c7d14d3.png
...Vaikka tuo näyttääkin jouluun tai ystävänpäivään valmistautumiselta?

DIOCOSPLAYSHOES_zpsa61cdb8b.png
Ja tämä kuva on viime viikolta!
Kengät on jo hieman edistyneet tosta, mut ei ne silti oo kovin hääppöstä katsottavaa. x''D Paitaakin on tehty eteenpäin, mutta se tarttee vielä säätöä. : / Odotan Halloweenia tosi innoissani, pääsee taas näkemään hyviä tyyppejä, pukeutumaan ja syömään herkkuja! Tiedossa on ainakin kahdet ellei kolmetkin Halloween bileet, tää vuosi tosiaan vedetään överiksi! : >

Ainiin..!

JA SIT VIIKON PARHAIN UUTINEN!
Deadman Wonderland osa numero 1 löytyi lehtipisteeltä!

DMWLPUBLISHEDINFINLAND_zps05dad807.png
IIiiiiIIiiiiii~~ <3 (ja vannon että tuo pöllö-muki oli sattumaa)
(I also found cookies!)
Eli DMWL-kuume nousee nousemistaan ja parannusta tuskin löytyy, pahoittelen muille leviäviä taudin sivuvaikutuksia...
Yukiconiin tulee sunnuntaille sittenkin Genkaku cosplay, sopivasti numero neljä siinä tammikuussa pitäisi ilmestyä, katotaan kerkeekö Yukiconiin. Neljännessä numerossa on siis se Genkakun asu mitä aion cossia. : D Mietin teenkö helmet animen vai mangan mukaan? Animessa helmet ovat kiepulla vain yhden kerran kaulan ympärillä, ja kallo on demonimaisempi. Mangassa helmet ovat kaksinkertaisella kiepulla kaulan ympärillä, ja kallo on ihmismäisempi. Joululomalla pääsen helmiin käsiksi, mutta mitä muistelin niin ne ovat aika isoja. Silloin pidempi helminauha saattaisi näyttää hassulta, mutta muuten huvittaisi mennä mangan mukaan - asu on samanlainen mangassa ja animessa, ainoastaan helminauha on erilainen, ja animessa tietenkin näkyy myös värit. Vaaleanharmaaviolettia, mitä oikein mietit, Genkakuuuuuu?

Kaikkien kivojen suunnitelmien ohella kehittelen myös opparia, ja seuraavalla viikolla onkin jo työsuunnitelmaseminaari. Uh oh, pitäisi oikeasti valmistua pian ja tiedän että on hirveä työ määrä edessä. Siltikin uskon että suoriudun ihan hyvin, tämä on jotain josta oikeasti olen kiinnostunut ja johon haluan uppoutua, syventyä ja jota tahdon kehittää. Innostuneisuus ja omistautuminen ei ehkä riitä huipputasoon, mutta ainakin itelle jää toivon mukaan hyvä mieli tästä.

Ja en tiedä olenko ihan hulluuteen hurahtanut hölmö, mutta vedän esiin taas DMWL kortin. Minusta on tajun upeaa, että elämäni tärkein vuosi käynnistyy, ja yksi lempisarjoistani on siinä mukana. En tiedä missä olen vuoden päästä, mutta kerran kuukaudessa yksi mieletön unelma tulee piristämään elämääni tästä hetkestä lähtien kahdeksitoista kuukaudeksi. Ei oikeasti pitäisi olla näin kiintynyt johonkin niin ajanhampaan purema herkkään kuin 13 kirjan pituinen manga sarja? En vain lähiaikoina ole kiintynyt mihinkään yhtä paljon kuin Deadman Wonderlandiin. Varmasti maailmalla on olemassa paljon herkempiä, järkevämpiä, taiteellisempiä ja parempiakin teoksia. En edes kunnolla tajua miksi olen niin rakastunut Deadman Wonderlandiin. En yleensä jaksa miettiä pitkään samaa asiaa jatkuvasti, ja tämän sarjan kohdalla heitän järjen taka-alalle ja välitän vain siitä tunteesta sitä kohtaan, viis siitä mikä syy sille on. :''D
Ei kyseessä ole merkittävin mestariteos, eikä edes jokaiselle sopiva sarja, mutta se oli ihastuminen kerta heitolla johonkin uuteen mistä en tiennyt mitään entuudestaan. 

deadman_wonderland_epz5rd5_zpsdb9f1a51.g

Haha, tulipahan järjestettyä kunnon avautuminen. x''''D Kun ei sitä oikein muuta elämää ole kuin harrastukset ja opiskelu. Johonkin se sydän juurtuu ennemmin tai myöhemmin, mutta en oikein arvannut että se kävisi Deadman Wonderlandin kohdalla, kun ensimmäisen kerran aloitin ykkösjaksoa animesta katsomaan. 

Milloin ja mistä seuraava päivitys tulee kertomaan, ei tietoa, nähdään sitten. : D 


See yahh~! (Shingo Sawatari myös cosplay suunnitelmissa nykyään...! )


Arc-VDisk_zps26a6df53.gif

Miru out~~