Nyt soi: "Jigoku no Sata mo Kimi Shidai" - Jigoku no Sata All Stars

Lomat tuli lomailtua ja ensimmäinen kouluviikko on nyt takanapäin. Koulussa alkoi paljon erikoisia( ja työläitä!) kursseja, ja seuraava 'loma' olisikin Espoon Yukicon. Tarkoituksena olisi cossia Cardfight!! Vanguard nimisestä sarjasta hahmoa Itsuki Suwabe. Takki on paria koristetta vaille valmis~ itsuki_suwabe_cosplay_zps91c76b1d.jpg

Sunnuntaina hiippailen luultavasti muuten vain peruukki päässä, tai sitten Recon Corps(Shingeki no Kyojin) vihreä viitta päällä. Helmikuun puolivälissä sitten varttuneet cosplay harrastajat vaeltavatkin Lahteen pystyttääkseen desu-leirin Sibeliustalolle. 14.-16. päivä järjestettävä Desucon Frostbite on Suomen ensimmäinen K18-animetapahtuma. Aluksi mietitytti lähteminen, mutta onhan tuo koettava. Harmittaa että upeita pukuja on vähemmän kuin yleensä, ja toivon että meno pysyy kuitenkin asiallisena niinkuin Desucon itsekin toivoi blogissaan. Täysi-ikäisenä on ihan kiva olla kun tällaista sattuu coni-maailmassa.
Ja luultavasti saadaan sinne lunta~ Ainakin täällä tänään tuli ylläri lumimyräkkä, järkytyin vähän koska olin unohtanut hattuni ja hansikkaani kämpälle.
tumblr_mwr8i2mJ4e1siw0qwo7_r1_500_zpsb1f

Uudet animet lähtivät pyörimään ja olen katsonut joidenkin sarjojen ensimmäisiä jaksoja: Tonari no Seki-kun(ei mitään tekemistä Tonari no Kaibutsu-kun nimisen shoujo sarjan kanssa, jota seurasin jokin aika sitten), Hoozuki no Reitetsu ja Strange+. Jälkimmäinen on random komedia anime, jota muuten en kait katsoisi, mutta ensimmäisen jakson loppu yllätti:
Strange_e01_end_kazuya_minekura_small_si

KAZUYA MINEKURA! The Saiyuki Goddess~
Jos jaksojen lopussa on lisää upeiden manga piirtäjien tekemiä kuvia, kai sitä voisi 3-5 minuuttia kökkö komediaa kärsiä? Uusista sarjoista ainoastaan Hoozuki no Reitetsu (INFOA)meni jatkoon viikottaiselle animelistalleni. Sieltä löytyvät myös mm. One Piece, Kingdom(2. kausi), Kuroko no Basuke(2. kausi), Hunter x Hunter(2011 remake), Cardfight!! Vanguard(3. kausi), Phi Brain: Kami no Puzzle(3. kausi), Uchuu Kyoudai ja Naruto Shippuuden(...thanks a lot Hant! x''D ).

Ja tässä todistusaineistoa: S-Marketistamme saa SUSHIA(kallista mutta hyvää + ilmainen soija & wasabi). En mie ihan höpöä oo haastanu. :''D
makisushia_kalatiskiltauml_zps8dc0efa0.j

Eipä tässä muuta, Yukiconissa nähdään!!
Miru out!