Hiyas~!
rantayuki%201_zps1kbpyp2u.png
19.7. sunnuntaina Espoossa Oittaan uimarannalla piti järjestää Yukicon 2.5 - Se pakollinen rantajakso. Kehnon sääennusteen vuoksi rantatapahtuma kuitenkin peruttiin, mutta anime-kansa kokoontui siitä huolimatta rannalle!
Sää oli aamupäivästä aurinkoinen ja vaihtelevasti puolipilvinen, porukkaa kokoontui lisää koko päivän ajan, ja meikäläisillä ainakin oli hauska rantapäivä! : > Iltapäivällä tosin saatiin sadetta niskaan.
rantayuki%202_zpsutzfow1h.png
Oli siinä uimavalvojille ihmettelemistä, kun värikäs conittaja porukka peruukkeihin sonnustautuneena ilakoi rannalla, laiturilla, leikkipuistossa ja jäätelöä ostamassa. Päivän aikana miittailijoita ympäröinyt Wall Maria jouduttiin remontoimaan useaampaan otteeseen, kun porukkaa vain tuli lisää jatkuvasti! Olihan se kivaa että melkein kaikki oltiin samassa paikassa vieretysten, ja hyvin sinne rannalle onneksi mahtuikin. Kuivaa hiekkatilaa ei vain oikein meinannut riittää. Meitä oli liikenteessä minä, Hant ja serkkuni V. "Varjo Ranta Yukissa" tutustuttiin uusiin ihmisiin ja vietettiin aikaa anime-henkisten ihmisten kanssa, istuttiin laiturilla ja pelattiin lentopalloa hietikolla.
rantayuki%207_zpsplcjjvjs.png
rantayuki%204_zpstqeq5ukc.png
rantayuki%205_zpsderjh3n2.png
rantayuki%206_zpskvbtennn.png
^ Oittaan uimarannan upein hiekkaveistos by Chibicon masters.
Ranta-aiheiseksi cosplay asuksi valikoitui Akoya Gero sarjasta Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu LOVE. Enkunkielinen nimi meni jotenkin että "Cute High Earth Defense Club LOVE"? ó.ô'
rantayuki%203_zpsx0rtftbg.png
Nymphia/Sylveon pinssi on tumblr vitsi. 
Lauantaina ja maanantaina pyörittiin kaupungilla, ja käytiin mm. Tigerissa, Good Fellowsissa, Sinooperissa, Fantasiapeleissä, kirpputoreilla, Lucassa, Kilalassa, Burger Kingissä ja Nappitalossa. 
Sitten seuraavaa con-tapahtumaa kohti, eli Tracon X Tampereella! Ennen sitä on kyllä tiedossa matka jonnekin paljon Suomea lämpimämpään maahan! (LOL ei paljoa vaadita kyl vertailun voittamiseen)

Miru out!