Hei~!  >w<

Mimicon meni oikein mukavasti, vaikkakin kuvautin sitten Kabuto(Naruto Shippuuden) asua sunnuntaina enkä lauantaina kiitos arveluttavan sään. 
Kiitos meidän Saskelle ja Hannylle kuvausavusta, you're super special awesome! <3

Seuraavana kesän ohjelmistossa olisi reissu Imatralle ja siitä sitten DesuConiin Lahteen. Cosseina Itsuki(Yuu Yuu Hakusho) ja Hakuryuu Ren(Magi: The Labyrinth of Magic).
Itsukissa ei onneksi ole paljoa tekemistä, muutakuin sellaiset demoni irtokädet jotka haluisin mukaan cossiin mikäli aika riittää. : D
Haksu etenee ihan hyvin, lähipäivinä on tullut askarreltua keihään kärkeä ja yritetty etsiä karvakangasta(APUA SITÄ EI LÖYDY MISTÄÄN! Q__Q )
Meikkaaminen huolettaa, pitäisi vääntää itelleen 'arpi'/palovamma kasvoihin enkä ole sellaista ennen tehnyt. Pitäisi myös tilata piilarit kun ne vähän unohtui. ^^'''
5688-619046918-normal.jpg

Desuttamisen jälkeen vuorossa olisi Kawacon Joensuussa. En tiedä vielä mitä cosseja sinne tulee, voi myös olla ettei mitään jos laiska olen(ja miehän olen).
Kawan aikana ja sitä ennen tulee varmaan väännettyä Haksun toisen asun versiota Animeconiin(puukäsi + keihäässä sinetti), samoin kuin Nagia(Deadman Wonderland, siis tuo  allaolevan kuvan jätkä). Nagi omaa mm. getasandaalit, kuviollisen lantiohuivin(kaulassa oleva huivi on animessa yksivärinen, JES!), metallikaulapannan, arven kaulassa ja kyvyn kontrolloida omaa vertaan(johon pitäisi pyöräyttää propin palleroinen). 
Ja näitä mitään miulla ei vielä ole valmiina. Teen takittoman version koska uskon paistuvani siellä ilmankin takkia. :''D
Deadman.Wonderland.full.431798%20%281%29
DMWL fanitus on tällä hetkellä taas pinnalla, varmaan kun manga palasi hiatukselta ja on mielenkiintoisessa kohdassa~

Animecon on siis mahdollisesti kesän viimeinen taipale! En tiedä mitä sen jälkeen tapahtuu! 
Voi olla että con/cossi hypessä pitää alkaa jo askartelee seuraavan vuoden asuja, tai varmaan jtn Traconiin. En vielä ole kunnolla lyönyt lukkoon Traconin suunnitelmia... 
Ehdotuksiaaa? : D

(Tässä pitäisi olla paaaaljon kuvia edistyksestäni, mutta miut kaapattiin Pohjois-Karjalaan ja uskollinen ulkoinen kovalevyni Äffä jäi vahtimaan kämppääni kesäreissujeni ajaksi, niinpä kuvia on vain ne mitkä kameraan jäi ennen kuin tyhjensin sen)

Hakuryuun hauras Finnfoam keihäs~ Ei ole vielä yhtenä kappaleena....
03furlessspear-normal.jpg
Nagin tekeillä olevat getat ja vankilakaulapanta:
01getahhhs-normal.jpg02poison_collar-normal.jpg

Oli muuten mahtava kesäloman avaus kun pääsi käymään kesämökillä! <3
Sielläpä laiturin alla väijyi hauki! : D
Mukavaa kesää kaikille~
04_hauki_on_kala-normal.jpg