Hei taas kaikille!

En kirjoitakaan nyt lomamatkasta, vaan Tracon X(kympistä)! Tracon on Tampereella järjestettävä rooli- & lautapeleihin sekä animeen keskittyvä kulttuuritapahtuma. Tällä kertaa kyseessä oli jo kymmenennes Tracon, ja siihen oli panostettu paljon ja tulos oli huikean hieno! Miulla ei oo mitään valittamista tapahtumasta, järkkärit ei ollu jöröjä vaan hyväntuulisia, kanssaconittajat olivat ystävällisiä ja ottivat muut huomioon, ohjelmaa oli paljon sekä ulkona että sisällä, varsinkin Tracon Live Stage oli hyvä lisä! Lauantaina liikuin Ao no Exorcist/Blue Exorcist sarjan Renzou Shimana, tosin omana idoli-versiona:

01renzou2_zpskll53l8b.png
01renzou4_zps2lswmrhi.png
Innoitus idoli-versioon tuli mangan pienestä vitsistä, jossa mietitään miten illuminati-järjestöön johon Shima oli liittynyt saataisiin enemmän jäseniä. Koska komentaja on hyvännäköinen ja täynnä karismaa, heitettiin ehdotus että illuminatille tarvittaisiin omat idolit. Traconissa mie sitten liikuin idoli-komentajan kanssa, mutta emme saaneet värvättyä ketään. Niin, idolina pitäisi osata laulaa ja tanssia, eihän siitä hommasta muuten mitään tule.
Kävin lauantaina Avajaisissa, Cosplay Tour Europe-dokumenttia katsomassa, cosplaykisoissa katsojana sekä iltabileissä(YOHIO ja Machinae Supremacy!! <3 )
Sunnuntaina olin suunnitellut käyväni vaikka missä, mutta kävinkin vain cossikisoissa! En oikein viihtynyt sisällä kun cosplay asuni oli niin kuuma, ulkona siinä tarkeni hyvin, mutta sisällä tuli lämmin tosi nopeasti ja mieluummin kävelin ympäriinsä ulkona katselemassa kävijöiden asuja kuin seisoskelin sisällä. 

1azu1_zpsz72nnlgm.png
1azu8_zpsvpa4rglk.png
Sunnuntain asu oli Azuma Genkaku sarjasta Deadman Wonderland. Löysin värityspisteeltä pöllön kuvan. 8D
Koko viikonloppu tuli vietettyä hyvässä seurassa, perjantaina parasta oli nähdä ihania ihmisiä ja pelata porukalla DiXit peliä ja käytiin myös yhdessä syömässä. Lauantaina vähän satoi mutta se ei haitannut, sillä olin varustautunut sateenvarjolla. Ensimmäisestä conipäivästä parhaita muistoja on World Cosplay Summit-karsintojen esitykset. Sekä tietysti ystävät ja myöhemmin vielä iltabileet. Sunnuntai oli yhtä euphoriaa kun olin vain niin tyytyväinen cossiini ja ilmakin oli parantunut. Harmitti kun osa kavereista oli jo silloin saanut coniruton ja yski tai pärski minkä ehti. Viikonlopun jälkeen se iski sitten minuunkin. :''> Sunnuntain ainut ohjelma missä kävin oli tosiaan cosplay kisat, ja Nordic Cosplay Championship-karsinnat olivat huikeat! Esityskilpailun Shingeki no Kyojin esitys sai ihon kananlihalle, olitte upeita!
En tiedä miten siinä sitten niin kävi, mutta vaikka kiersin myyntipöydät kahdesti ja Taidekujan kolmesti, ainut ostos minkä tein on tämä:

reiji_miyabi_zpsalrktchm.jpg

Star Driver: Kagayaki no Takuto sarjan HEAD/Reiji Miyabi, con-kirppikseltä 3€. 
Tän viikon oon vaan yrittäny palautua tästä pahuksen conirutosta, pää ja nenä on ollu ihan tukossa ja on ollu vaikea nukkua. Kun luulin että yskään ja kuivaan kurkkuun loppuu, niin tänään räkäisyys iski uudelleen päälle. >_<''' 
Muttahhh kaiken kaikkiaan upea viikonloppu, kiitti kaikille joita tapasin siellä, erikoisisot kiitokset tietysti järjestäjille ja vänkäreille ja muille ihmisille jotka teitte Tracon X'stä mahdollisen! <3

Miru kuittaa, 
nähdään taas~