Nyt soi: "Frozen Heart" - ("Frozen" Cast)

Frostbite, koulutyöt ja Hiihtoloma tekevät päivistäni hulluutta. Nyt voi jo hieman hengähtää, ainakin vähäksi aikaa, kun koulussa yksi välikritiikki on ohi(Yhyy en ole kerennyt katsomaan viikottaisia anime-sarjojani - I feel so left out). Frostbiten asut kesken ja tapahtumahan on jo tämän viikon perjantaina...! (Dareka! Tasuketekure~~!! ówò''')

Ennen lomaviikkoa taas pitäisi saada kaikki tämän jakson koulutyöt tehtyä että pääsen rentoutumaan, sillä olen lähdössä reissuun enkä siellä pysty mitään töitä tekemään kun ei ole läppäriä/konetta/mtn muutakaan mukana, eikä internet yhteyttä. Heti kun tuosta kaikesta selviää, niin kouluvuoden viimeinen jakso alkaa, ja kohta myös seuraavat kiireet. Rasittavaa miettiä moista, mutta vaikka välillä on tuntunut että deadlinet tappaa, niin kyllä niistä on hengissä ja vielä ihan kunniallakin selvitty - jotenkin, en tiedä mitä siinä välissä tapahtui. Ei oikein auta että päässä pyörii lähinnä kaikki muu kiva, mikä pitäisi jättää vapaa-ajalle(jota ei ole ahahahahaha.... |'''D ).

Mutta! Nyt on tehtäviä tullut tehtyä, ja lähden iloisin mielin Lahteen perjantaina. En tosin ole kerennyt tehdä ystävänpäiväkortteja mitä suunnittelin. : ( Ne saavat Ystävänpäivä-halin paikanpäällä jotka haluavat. : >

(Piti laittaa söpö kissakuva tähän mutta netti jumitti sen sijaan tunnekuva eilis illasta ja ahkerasta esityksen teosta)

*so tired* *can't tell if that is a word or not* 
*urge to burn everything rising*kissat_ei_oo_blogissaARGH_zpse7866263.pn

Miru out!